Anak Perempuan Founder Kosmetik Yang Dipvkull Oleh Ibu Dan Ayah Angkat Tampil Ceritakan Apa Sebenar Yang Berlaku

Pernah tul4r kerana kenyataan tidak suka solat sebelum ini, usahawan kosmetik disiasat p0lis kerana memu.kul anak perempuannya yang berusia 16 tahun.

Semuanya gara-gara dia tidak berpvas hati dengan status dimuat naik remaja berkenaan menerusi aplikasi Whatsapp.

Difahamkan dalam kejadian pada pukul 4.30 petang semalam di rumah mereka di Kampung Pauh, Pasir Mas, Kelantan, remaja berkenaan dipercayai turut dipu.kul oleh bapa tirinya yang berusia 33 tahun.

Ketua Pol1s Daerah Pasir Mas, Asisten Komisioner Mohd. Nasaruddin M. Nasir berkata, insiden itu menyebabkan mang.sa mengalami lu.ka dan beng.kak pada bahagian kepalanya akibat ditam.par oleh bapa tirinya.

Menurutnya, berdasarkan siasatan, sebelum kejadian berlaku, mang.sa telah dipanggil oleh ibunya yang berusia 33 tahun selepas tidak berpuas hati dengan status melalui WhatsApp yang dimuat naik remaja berkenaan.

Katanya, apabila keluar dari bilik, ibunya telah mema.rahi remaja itu dan dia diheret oleh bapa tirinya sebelum menam.par mang.sa beberapa kali pada bahagian pipi.

“Selepas itu, wanita berkenaan telah bertindak memu.kul kepala anaknya menggunakan tangan. Ibu remaja itu kemudian telah cuba memu.kul mang.sa dengan kayu hoki, namun dia sempat melarikan diri.

“$iasatan awal mendapati, kejadian itu berpunc4 daripada status yang dimuat naik mang.sa mengenai ibunya yang mengungkit mengenai soal harta selain turut memarahi remaja berkenaan kerana tidak bekerja,” katanya ketika dihubungi Kosmo! hari ini.

Menurut Mohd. Nasaruddin, $iasatan mendapati status yang dimuat naik oleh mangsa telah dipadamkan.

Katanya, bagaimanapun, tiada sebarang ugut4n jen.ayah yang dikeluarkan oleh ibu dan bapa tirinya semasa kejad1an.

“Hasil pemeriksaan terhadap mang.sa yang menerima rawatan di Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu mendapati dia mengalami beng.kak pada bahagian kiri kepala, lvka pada bahagian dalam pipi dan leb4m pada beberapa anggota badan.

“Siasatan mendapati, mang.sa yang sudah berkahwin tinggal bersama ibu, bapa tiri dan suaminya di rumah tersebut,” katanya.

Menurut Mohd. Nasaruddin, kedua-dua suspek telah ditahan pada pukul 9 malam tadi untuk membantu siasatan.

Tambahnya, ke$ di$iasat mengikut Seks.yen 324 Kan.un Kese.ksaan dan Seksy.en 323 Kanun Kesek.saan kerana dengan sengaja mendatangkan kece.deraan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber : GEMPAK / Puteri Ekora via fuh.com


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Anak Perempuan Founder Kosmetik Yang Dipvkull Oleh Ibu Dan Ayah Angkat Tampil Ceritakan Apa Sebenar Yang Berlaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*