Hero MBJB berkas peragvt terima penghargaan Menteri Besar

Hero MBJB berkas peragvt terima penghargaan Menteri Besar

‘Hero’ pengkuat kuasa Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB), Shazrin Hafeez Fadzlan menerima penghargaan selepas berjaya memberkas peragut dalam kejadian di Taman Mount Austin, Selasa lalu.

Menurut laporan Johor Times, pemuda berusia 26 tahun itu menerima sijil penghargaan, wang tunai RM1,000 dan tawaran jawatan tetap Pembantu Kesihatan Awam U19 di MBJB.

Lebih istimewa apabila sijil penghargaan itu disampaikan send1ri oleh Menteri Besar, Datuk Hasni Mohammad sempena lawatan beliau ke pejabat baru MBJB semalam.

HERO MBJB BERKAS PERAGUT TERIMA PENGHARGAANHamirul Hairi/luqman JOHOR BAHRU – Pembantu Penguatkuasa yang diangkat…

Posted by JohorTimes on Sunday, September 6, 2020

Terdahulu, tular video di media sosial memaparkan tindakan pantas Shazrin menerkam peragut bermotosikal yang meragut beg tangan seorang wanita.

Tindakan tersebut meraih pujian pelbagai masyar4kat berbilang kaum malah ramai menyerbu gerai burger yang diusahakan di Taman Johor Jaya.

Sumber : Johor Times

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba

Pihak Satkoba tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau kerosakan akibat capaian kepada sumber-sumber internet atau penggunaan maklumat yang terkandung di dalam ini. Segala komen berkaitan artikel ini juga adalah hak dan tanggungjawab anda. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen.


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Hero MBJB berkas peragvt terima penghargaan Menteri Besar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*