Tutup Aur4t Pun Masih Nampak Bergaya, Neelofa Nampak Sopan Pakai Sarung Kaki

Tutup Aur4t Pun Masih Nampak Bergaya, Neelofa Nampak Sopan Pakai Sarung Kaki

Neelofa merupakan antara selebriti popular di Malaysia, mustahil tiada lagi yang tidak kenal dengan bekas pengacara MeleTop ini.

Turut dikenali dalam bidang fesyen, ada masanya selebriti dan usahawan jelita ini tidak dapat lari daripada menjadi perhatian netizen, lebih-lebih lagi dia berimej bertudung maka soal aurat antara yang menjadi isu.

Namun, menjengah ke laman Instagram Neelofa baru-baru ini boleh dilihat ada sedikit kelainan dan peruban dalam penampilannya.

Sejuk mata dah mula pakai sarung kaki

View this post on Instagram

Shining, shimmering, splendid! Get your glam on with the limited edition Lofar Signature bags @sometime_byasiandesigners #LofarSignature #LofarBySometime

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

Dalam beberapa foto yang dikongsi, ada yang sudah mula perasan Neelofa kini nampak selesa mengenakan sarung kaki dalam setiap penampilannya.

Sebenarnya, Muslimah masih lagi boleh nampak stailo dan bergaya, pada masa yang sama mematuhi syariah pemakaian sebagai wanita Muslim.

Sumber : Neelofa

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba

Pihak Satkoba tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau kerosakan akibat capaian kepada sumber-sumber internet atau penggunaan maklumat yang terkandung di dalam ini. Segala komen berkaitan artikel ini juga adalah hak dan tanggungjawab anda. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen.


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Tutup Aur4t Pun Masih Nampak Bergaya, Neelofa Nampak Sopan Pakai Sarung Kaki"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*