Kerja Sambil Belajar! Abang Grab Sempat Hadir Kelas Online, Salin Nota Atas Motor

Kerja Sambil Belajar! Abang Grab Sempat Hadir Kelas Online, Salin Nota Atas Motor

Selain ‘berkejar’ mengambil pesanan pelanggan, penghantar makanan juga mempunyai pelbagai tanggungjawab lain untuk dilakukan demi keperluan masa hadapan.

Terbaru, tular dua gambar dalam kalangan warganet Filipina yang memaparkan seorang pemuda Grab Food berehat seketika bagi mengikuti kelas pengajian secara dalam talian.

Kaya pala pumarada si paps .. kasi need nya umatend ng online class . Sana matupad mo.ung mga pangarap mo ..salute u pre #kmjs#grabph#raffytulfoinaction

Posted by Christian Lorenz Nuñez on Wednesday, September 2, 2020

Sambil duduk di atas motosikal, pemuda tersebut mengeluarkan buku untuk menyalin nota selain menggunakan telefon bimbit dengan penuh fokus.

Gambar berkenaan dimuat naik seorang pengguna Facebook, Christian Lorenz Nuñez sehingga meraih 62,000 perkongsian dan hampir 70,000 tanda suka selain pelbagai reaks1 net1zen.

Rata-rata menyifatkan pemuda itu sangat berusaha gigih selain berh4rap dia akan menjadi insan yang lebih berjaya satu hari nanti.

Sumber : Christian Lorenz Nuñez

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba

Pihak Satkoba tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau kerosakan akibat capaian kepada sumber-sumber internet atau penggunaan maklumat yang terkandung di dalam ini. Segala komen berkaitan artikel ini juga adalah hak dan tanggungjawab anda. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen.


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Kerja Sambil Belajar! Abang Grab Sempat Hadir Kelas Online, Salin Nota Atas Motor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*