M4ut J4tuh Tingkat 3, Polis Siasat D4kwaan Anggota Tenter4 Kemungkinan Dibvli

M4ut J4tuh Tingkat 3, Polis Siasat D4kwaan Anggota Tenter4 Kemungkinan Dibvli

Seorang anggota Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dilaporkan meningg4l dunia dipercayai jatvh daripada tingkat tiga bangunan kem. Memetik laporan Harian Metro, Timbalan Ketua Polis Daerah Batu Pahat, Superintendan Muhammad Izzudin Rungai memaklumkan m4ngsa mengalami keceder4an par4h di kep4la dan dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) di Hospital Sultanah Nora Ismail (HSNI).

Pada 6 September, polis dimaklumkan bahawa m4ngsa meningg4l dunia di Wad ICU hospital berkenaan pada 2.30 petang.

Urusan bed4h s1asat akan dijalankan hari ini bagi mengenal pasti pvnca kemat1an m4ngsa.

Siasatan juga bagi mendapatkan kesahihan d4kwaan anggota keluarga yang memaklumkan m4ngsa berkemungkinan d1buli dan dider4 ketika di dalam kem sebelum kejadian.

Tambah beliau lagi, siasatan lanjut akan dijalankan bagi mendapatkan kesah1han berkenaan d4kwaan seorang pengguna Facebook bahawa mangsa berkemungkinan d1buli ketika berada di kem.

Pengguna Facebook berkenaan mend4kwa m4ngsa diarah lapor d1ri setelah tidak hadir di kem selama enam bulan. D4kwanya lagi, m4ngsa dihantar oleh keluarganya ke kem pada 28 Ogos sebelum menerima laporan m4ngsa dimasukkan ke hospital pada 29 Ogos.

Sebagai seorang sahabat dan keluarga, individu ini berh4rap pihak berkuasa dapat meny1asat kes ini dengan seadilnya tanpa sebarang kompr0mi dengan mana-mana pihak.

Sumber : Harian Metro

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba

Pihak Satkoba tidak bertanggungjawab atas sebarang kesilapan atau kerosakan akibat capaian kepada sumber-sumber internet atau penggunaan maklumat yang terkandung di dalam ini. Segala komen berkaitan artikel ini juga adalah hak dan tanggungjawab anda. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen.


Apa kata anda?

Be the first to comment on "M4ut J4tuh Tingkat 3, Polis Siasat D4kwaan Anggota Tenter4 Kemungkinan Dibvli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*