[VIDEO] Sibuk Rakam 4ks1 R3mp1t, Terus Meremang Bila Ada ‘Suara’ Yang Berbisik

Kejadian mistikal dan seram sering kali menjadi paparan yang mendapat perhatian daripada masyar4kat di segenap media sosial. Walaupun tidak semua, tetapi majoriti manusia pasti pernah berhadapan dengan peristiwa yang menakutkan sepanjang hidup di atas muka bumi ini. Biasanya perkongsian sebegini banyak berupa penampakan, namun berbeza pula dengan seorang pengendali akaun Twitter bernama @rahmankayy baru-baru ini.

Rakam 4ks1 budak-budak motor, tiba-tiba..

Dalam perkongsian tersebut, lelaki ini nampaknya sedang sibuk merakam 4ks1 beberapa lelaki yang did4kwa meremp1t di sebuah lebuh raya kawasan Pasir Gudang, Johor. Namun secara tiba-tiba, rakaman itu nyata mengund4ng bermacam persoalan apabila dia menyedari ada suara lain yang membisik di dalamnya. Malah perkara itu hanya disedari olehnya selepas menerima banyak teguran daripada para pengguna laman sosial tersebut.

Gambar sekadar hiasan

Hujung-hujung dengar bisikan – ‘Itu iktibar’

Bercerita lanjut mengenai video berdurasi 6 saat itu, pemandu berkenaan sempat meny1ndir ragam sekumpulan penunggang motosikal sekitar jam 2 atau 3 pagi. Apa yang lebih pelik adalah dia menyedari bahawa geng motosikal tadi telah terbabit dengan sebuah ins1den sesama send1ri betul-betul selepas dia mendengar bunyi bisikan misterii berkenaan.

Meremang lepas dengar..

Menjengah ke ruangan komen, posting tersebut nyata dibanj1ri oleh pelbagai re4ksi daripada netizen. Rata-rata mereka meluahkan s3ram apabila mendeengar audio tersebut. Selain membuat persepsi masing-masing, sebahagian daripada mereka juga sempat berkongsi pengalaman send1ri. Keseluruhannya, video itu telah mendapat lebih 90 ribu jumlah tontonan setakat ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Twitter rahmankayy


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Sibuk Rakam 4ks1 R3mp1t, Terus Meremang Bila Ada ‘Suara’ Yang Berbisik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*