Komposer Faizal Uzir @ Lok U Men1nggal Duni4, Reb4h Selepas Jogging

Komposer dan penerbit muzik terkemuka tanah air, Faizal Uzir atau lebih dikenali dengan nama Lok U men1ngg4l dunia kira-kira pukul 11 pagi tadi (Rabu).

Allahyarham Lok-U yang berusia sekitar 40-an difahamkan ses4k n4fas di kediamannya di Puncak Jalil, di sini sebaik pulang dari berjogging.

Allahyarham kemudiannya dibawa ke Hospital Serdang selepas isteri, Jamariah Yusof menghubungi ambulans.

Jenazah Allahyarham Lok-U kini berada di Hospital Serdang untuk proses bed4h s1asat sebelum dibawa pulang semula ke kediamannya bagi memberi peluang kepada keluarga dan rakan-rakan memberikan penghorm4tan terakhir.

Allahyarham men1ngg4lkan seorang b4lu dan tiga orang anak lelaki Adam Danial, Faris Danial, Ahmad Firhan Danial serta seorang anak perempuan Yasmin Dania.

Sehingga pukul 11.45 pagi tadi, berita pemergian mengejut Allahyarham Lok-U mula dikongsi oleh penggiat muzik tanah air.

Lok-U merupakan antara pemuzik yang d1segani dalam kalangan penggiat muzik tanah air dan Allahyarham sering diberi tanggungjawab mengetuai kumpulan pemuzik iringan dalam pelbagai program realiti di pelbagai stesen televisyen.

Semoga r0h Allahyarham ditempatkan dikalangan orang-orang beriman. Takziah daripada kami di Gempak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : Gempak


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Komposer Faizal Uzir @ Lok U Men1nggal Duni4, Reb4h Selepas Jogging"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*