Hana Azraa D3d@h Foto Sk@nd@l, PU Abu Cvr@ng Lagi?

Baru sahaja red4 kontr0v3rs1 mencer4ikan isterinya ketika s4rat ham1l, nampaknya nama Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan sekali lagi menjadi bu@l4n ramai apabila rumah tangganya bersama Hana Azraa dikatakan bermas4lah.

Tvl4r di media sosial apabila Hana mend4kwa kon0nnya suaminya berma1n k4yu tiga serta turut mend3d4hkan foto seorang wanita tidak bertvdung sebagai sk@nd@l baru suaminya.

Menerusi perkongsian di Instagram miliknya, Hana mend4kwa wanita tersebut merupakan kekasih hati suaminya yang baru. Perkongsian Hana itu mendapat pelbagai reaks1 daripada netizen yang tidak terk3jut dengan pend3dahan tersebut.

Malah, ada netizen mengatakan pad4n muka kepada Hana Azraa dan mungkin ini adalah bal4san di atas apa yang berlaku kepada bek4s isteri PU Abu sebelum ini iaitu Ain Afini. Tidak kurang juga ada yang mengatakan, jika seseoran itu sekali cvr4ng tidak mustahil akan berlaku cvr4ng lagi.

Umum mengetahui Hana kini sedang s4rat ham1l anak sulungnya bersama PU Abu dan sedang menunggu detik kelahiran tidak lama lagi.

Terdahulu, kisah rumah tangga PU Abu menjadi perhatian umum apabila bekas isterinya, Ain ‘Afini mend3d4hkan telah dicer4ikan suaminya ketika s4rat ham1l selepas memilih untuk bernikah dengan Hana.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : ROTIKAYA


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Hana Azraa D3d@h Foto Sk@nd@l, PU Abu Cvr@ng Lagi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*