Bernikah Kali Ketiga, Sasha Saidin Did4kwa R4mpas Suami Orang?

Selepas lapan tahun bergelar ibu tvnggal, akhirnya pelakon dan penyanyi Sasha Saidin sah bergelar isteri kepada Sirhan Wahab yang merupakan seorang dud4 anak dua pada Isnin lalu.

Namun, baru sahaja beberapa hari bergelar berkahwin, ada kontrov3rsi terpal1t pasangan ini apabila Sasha didakwa per4mpas dan punca suaminya bercer4i dengan isterinya sebelum ini.

Bagaimanapun, Sasha menaf1kan sekeras-kerasnya tvduhan mendakwa dia mer4mpas suami orang. Kata Sasha lagi, dia mengetahui siapa yang meny3barkan cerita tidak benar itu dan sedikit pun tidak terk3san dengan f1tn4h tersebut.

“Semua itu tidak benar kerana saya hanya rapat dengan suami pada Jun 2019. Kami cuma terkejut apabila seseorang itu sanggup sampai tvlis email kepada media untuk membuat f1tn4h tentang kami. Tak apa. Tuhan itu Maha Adil dan Saksama.

“Tak mengapa, kita tahu kita tak buat apa-apa salah pun. Kami tahu siapa yang tvlis email itu dan apa motif mereka untuk membuat cerita f1tn4h itu tapi kami maafkannya,” katanya kepada Astro Gempak.

Terdahulu, menerusi satu k1riman email yang dihantar kepada Beautifulnara, ada sumber mend4kwa Sasha dikatakan menjal1n hubvngan sul1t dengan Sirhan sejak Oktober 2015, sewaktu lelaki itu masih bergelar suami orang. Malah, mereka pernah bercuti bersama-sama ke Itali dan Belanda pada 2019.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : Gempak


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Bernikah Kali Ketiga, Sasha Saidin Did4kwa R4mpas Suami Orang?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*