Rupanya Ini Rahsia Neelofa Sering ‘Dikejar’ Rezeki, Ini Dia Doa Yang Sering Di Amalkan nya

Pengacara, pelakon dan usahawan, Neelofa terkejut doa yang dikongsikan menerusi program Naura Shares hingga menjadi tular di laman sosial.

Neelofa berkata, dia berasa terharu dan berh4rap agar perkongsiannya itu dapat menjadi manfaat serta dimasukkan sebagai sebahagian rutin doa harian dalam kalangan peminatnya.

“Sejujurnya, saya tidak sangka apa yang saya kongsikan tempoh hari menjadi viral di laman sosial.

“Apa pun, saya berh4rap agar perkongsian doa tersebut dapat digunakan oleh orang ramai pada hari yang mendatang,” katanya.

Terdahulu, rakaman perkongsian doa yang dilafazkan oleh Neelofa viral di Twitter.

Tweet tersebut mendapat maklum balas positif dan telah diulang siar sebanyak hampir 50,000 kali.

Dalam perkembangan lain, Neelofa turut mengumumkan bulan ini merupakan yang terakhir dia akan mengacar4kan program MELETOP setelah lapan tahun mengendalikannya dengan pasangan pengacara dan pelawak, Nabil Ahmad.

Lofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor, 30, berkata, keputusan itu sangat sukar untuk dibuat memandangkan dia sudah lama dan serasi dengan program berkenaan, tapi dia terpaksa kerana akan terbabit dengan program baru yang dirancang pihak Astro.

Kita doakan semoga Neelofa terus berjaya dalam bidang diminati dan kejayaan figura ini dlam bidang keusahawanan sememangnya menjadi inspirasi buat wanita di luar rumah.

sumber : Media Malaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Rupanya Ini Rahsia Neelofa Sering ‘Dikejar’ Rezeki, Ini Dia Doa Yang Sering Di Amalkan nya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*