Lebih 400 ribu likes! Mira payung 3 foto, netizen siap minta nama ‘IG’ adik

Mira Filzah menerusi Instagram berkongsikan beberapa keping foto dan kali ini tidak send1ri namun dia bersama adik dan ianya mendapat perhatian ramai.

Pelakon dan pengacara ini menjadi diantara selebriti muda yang mempunyai ramai peminat malah melalui laman sosialnya itu juga dia memiliki 5.6 juta followers.

Bagaimanapun, sehingga kini foto yang dikongsikan baru-baru ini tidak disangkakan meraih lebih 400,000 tanda suka daripada ramai. tvlis Mira menerusi posting:

“The chubbier version of me. When you love what you have, you have everything you need. Hello December! One month left befor 2020.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The chubbier version of me. 👧🏻 When you love what you have, you have everything you need. Hello December! 👋🏻 One month left before 2020. 💛❤️

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

Menerusi tiga perkongsian foto dari pelakon popular ini yang mana turut terkenal menerusi drama Sweet Dreams juga kelihatan manis tersenyum bersama adiknya itu.

Tambahan pula, gelagat ‘sweet’ adik beradik ini turut membuatkan lebih 2,353 komen ditinggalkan sehingga kini.

Dalam pada itu, netizen merasakan mereka seperti kembar kerana wajah pengacara program Nona dan adiknya itu seakan sama.

adik beradik raih ribuan tanda suka

Tidak hanya dipuji cantik dan comel melihat gelagat adik beradik ini, ada juga netizen berselor0h men1ngg4lkan komen dengan meminta laman Instagram adik Mira pula berikutan Mira juga tidak berkongsikan namanya di posting berkenaan.

Bagila sekali IG dia

Dua-dua comel

Cantiknya kak Mira dan adik…

 

Sumber: Mira Filzah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Lebih 400 ribu likes! Mira payung 3 foto, netizen siap minta nama ‘IG’ adik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*