Doa Dan Penawar Untuk Batuk Berkahak

Doa Dan Penawar Untuk Batuk Berkahak – Ustaz Sharhan Shafie | AL-FADHIL USTAZ SHARHAN SHAFIE adalah pengamal perubatan Islam yang telah lama bergiat aktif dalam mengubati pes4kit-pes4kit misteri gangguan j1n dan sy4it4n.

Beliau berasal daripada Machang, Kelantan. Mendapat pendidikan awal di Sek. Keb. Air Merah dan Sek. Men. Arab Shamsul Maarif. Kemudian beliau menyambung pengajian tinggi di Kolej Ugama Sultan Zainal Abidin (KUSZA) Terengganu dalam jurusan Bahasa Arab.

Selepas itu menyambung pelajarannya ke Mesir selama 3 tahun. Beliau mendapat belaian tarbiyyah secara langsung daripada gurunya bernama SYEIKH WAHID ABDUS SALAM BALI (tersohor di kalangan para mua’lij perubatan Islam).

Beliau pernah menuntut ilmu dengan guru-guru yang tersohor dalam perubatan Islam seperti di KAFUR-SYEIKH (Mesir), TANTA, DASUK dan MANSIYATUL ABBAS selama 6 bulan. Kini beliau mempunyai 1000 anak murid di seluruh tanah air yang mengikuti pengajiannya.

Selain mengadakan kuliah dan kelas komprehensif, beliau turut membuat pembentangan kertas kerja mengenai Perubatan Islam menangkis kej4hatan Ilmu Hitam di Institut Pengajian Tinggi seluruh Malaysia.

Berita mengenai pengamalan perubatan beliau turut disiarkan didalam surat khabar Mesir apabila beliau berjaya mengubati seorang peguam yang diganggu j1n wanita yang berusia 2000 tahun (j1n yang wujud pada zaman fir’aun l4knatullah).

Dengan kemahiran beliau mengenai selok belok perubatan Islam, adalah dih4rapkan masyar4kat kita dapat mengambil manfaat dari setiap seminar/bengkel yang dijalankan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : islamituindah


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Doa Dan Penawar Untuk Batuk Berkahak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*