“Dia Lari Pagi Tadi & Dah Buat Sesuatu Pada Keluarga Saya ..” – Pembantu Rumah Hilang, Syatilla Melvin Tawar RM3,000 Tunai

Pelakon Syatilla Melvin menawarkan wang tunai kepada pengikut yang berjaya mencari pembantu rumahnya yang telah melarikan d1ri awal pagi semalam.

Menurut Syatilla atau lebih mesra dipanggil Tilla, individu terbabit telah melakukan perkara yang tidak diingini terhadap keluarganya.

Malah tambah isteri kepada aktro Shaheizy Sam berkata kes ini sudah berada dalam siasatan pihak polis.

“Wahai pengikut yang tercinta, saya tawar ganjaran RM3000 tunai untuk sapa yang ternampak atau terjumpa mangkuk ayun ni (maid aku) c1ri-c1ri:

“Pendek macam pokok kucai, taik lalat sampah atas mulut, gigi jarang (1km antara 1 gigi ke gigi yang lain).

“Dia lari pagi tadi dan dah buat sesuatu pada keluarga saya!! Polis akan bantu dalam siasatan.

“So siapa terjumpa tolong pegang dia dan dm Tilla cepat!! Mohon repost!!” tvlisnya di Instagram (IG).

Syatillla dan Sam mend1rikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy, 2, dan Sarima Samheizy, 1.

View this post on Instagram

Wahai followers yg tercinta, SAYA OFFER CASH REWARD 3K UTK SAPA YG TERNAMPAK ATAU TERJUMPAK MANGKUK AYUN NI (MAID AKU) ciri2:- . -PENDEK MCM POKOK KUCAI -TAIK LALAT SAMPAH ATAS MULUT -GIGI JARANG (jarak 1km antara 1gigi ke gigi yg lain) . Dia lari pagi tadi n dah BUAT SESUATU PADA KELUARGA SAYA!! POLIS AKAN BANTU DALAM SIASATAN. . SO SAPA TERJUMPA TOLONG PEGANG DIA DAN DM TILLA CEPAT!!! Mohon repost!!!!

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

sumber : Gempak


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Dia Lari Pagi Tadi & Dah Buat Sesuatu Pada Keluarga Saya ..” – Pembantu Rumah Hilang, Syatilla Melvin Tawar RM3,000 Tunai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*