“Patut Menang ABPBH Hari Tu…”- Lakonan Seriuss Asif Buat Netizen Terpaku, Terbaik !

Jika sebelum ini, Yoe Parey mendapat pujian ramai kerana berjaya melakonkan watak sedih namun kini pula giliran Asif.

Umum ramai mengetahui, kedua-dua mereka merupakan pelakon terkenal ‘Drama Spontan’ yang cukup popular dan lakonan lucu mereka membuatkan ramai terhibur. Disebabkan itu juga, netizen semakin meminati mereka namun siapa menyangka kedua mereka berjaya membawa watak sed1h dengan baik.

Meskipun Syahmi Sazli berkongsikan video pendek sahaja dilaman Instagram miliknya namun ia sudah membuatkan peminat merem4ng sehingga mengulang tayang.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time Asif berlakon serius/sedih. Feeling molek dio😂 Kena buat sambungan ke? Siapa belum tgk lagi, boleh tgk di Youtube: Syahmi Sazli

A post shared by Syahmi Sazli (@syahmisazli) on

Syahmi berkata Asif pertama kali berlakon serivs dan sed1h namun sangat menjadi dan berkongsikan kepada pengikut untuk lihat video penuh dilaman YouTube miliknya. Namun begitu, posting Syahmi ini membuatkan ia menjadi perhatian ramai sehingga memperoleh lebih 90,000 tanda suka dalam masa yang sekejap.

Diruangan komen pula, lebih seribu maklum balas ditinggalkan dan mereka memberikan pelbagai kata-kata positif dengan lakonan Asif. Malah ada juga yang meminta untuk sambungan pula selain memberikan respon luar biasa buat lakonan terbaru Asif itu.

Patut menang abpbh…

Sed1h benar asif tu…

Bagus asif…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Syahmi Sazli via HCL

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Patut Menang ABPBH Hari Tu…”- Lakonan Seriuss Asif Buat Netizen Terpaku, Terbaik !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*