“Bila Masuk Ke Bilik Persalinan…” – Bukan Calang-Calang, Ini Sekitar Bilik Persalinan Tok Ti Yang Gah

Walau hanya sekadar bilik persalinan dan selalu dipandang enteng, namun berbeza buat penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza. Bilik untuk merehatkan badan dan menukar pakaian dihias dengan cukup mewah dengan adunan rona tanah dan sentuhan keemasan.

Jelas Tok Ti, bukan hanya biliknya sahaja, namun artis terlibat turut dapat menikm4ti keindahan dekorasi elegan ini.

“Penat berlatih dan membuat persembahan, bila masuk ke bilik persalinan, semua kepenatan hilang melihatkan dekorasi yang cantik ini. Seperti biasa @lenteracreativehome telah menghias bilik persalinan saya, artis-artis lain dan juga Mak Ngah di Istana Budaya. Terima kasih @lenteracreativehome dan terbaiklah,” tvlisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Penat berlatih dan membuat persembahan, bila masuk ke bilik persalinan, semua kepenatan hilang melihatkan dekorasi yang cantik ini. Seperti biasa @lenteracreativehome telah menghias bilik persalinan saya, artis-artis lain dan juga Mak Ngah di Istana Budaya. Terima kasih @lenteracreativehome dan terbaiklah 👍👍👍👍👍

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Siti bakal menggegarkan Istana Budaya menerusi Konsert Karya Agung Pak Ngah, Datuk Suhaimi Mohd Zin bersama Orkestra Tradisional Malaysia pada 14 dan 15 November ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Instagram Siti Nurhaliza via MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Bila Masuk Ke Bilik Persalinan…” – Bukan Calang-Calang, Ini Sekitar Bilik Persalinan Tok Ti Yang Gah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*