“Perkahwinan Penuh Peniipuan Dan Permainan Ment4l” – Natasha Hudson Perlu Selamatkan Diri Daripada Kesengs4raan

PELAKON Natasha Hudson mengesahkan sudah bercer4i dengan ahli perniagaan, Noor Nashiq  Sekarnor dengan tal4k satu baru-baru ini.

Walaupun enggan mendedahkan punca percer4ian, Natasha, 36, berkata, rumah tangga yang dibina Disember tahun lalu itu dipenuhi dengan peniipuan dan permainan ment4l.

“Ya, saya sudah bercer4i dengan talak satu dan sepanjang melalui perkahwinan ini dipenuhi dengan peniipuan dan permainan ment4l.

“Jadi, saya tinggalkan dia. Ia memerlukan keberanian untuk saya lakukannya. Saya perlu menyelamatkan d1ri daripada kesengs4raan dan peng0rbanan.

Sebelum ini, Natasha memberi bayangan rumah tangganya dengan Noor Nashiq sudah berakhir di Instagram.

“Mungkin saya jenis tak nak cerita semua kisah silam atau sedih mengenai perkahwinan saya secara umum tapi ini adalah pengalaman yang paling teruuk,” katanya kepada mStar.

Menerusi laporan mStar pada Sabtu lalu, Natasha menerusi Instagram memberi bayangan mengenai status rumah tangganya dengan usahawan dari Kelantan itu sudah berakhir.

Malah, pelakon itu juga bertindak memadam foto perkahwinan bersama bekas suaminya di laman sosial.

Dalam pada itu, Natasha memberitahu dia hanya ingin membahagiakan d1ri send1ri dan fokus kepada kehidupan masa hadapan.

“Ini adalah titik permulaan baru untuk saya sayang d1ri send1ri yang sebelum ini tak pernah lakukan. Saya selalu gembirakan orang, sekarang saya ingin fokus pada d1ri dan pandang ke hadapan.

 

Saya tidak perlu orang yang lemah, saya bukan budak kecil dan saya juga manusia yang mempunyai hati. 

NATASHA HUDSON

Pelakon

“Sekarang ini, saya nak gembira. Zaman kanak-kanak saya sudah dipenuhi dengan banyak parrut luk4 tapi Allah sekali lagi menguji saya untuk jadi lebih kuat, bijak dan sedar setiap tindakan serta keputusan saya dalam hidup,” ujarnya.

Sementara itu, Natasha berkata, kegagalan rumah tangga itu membuatkan dia lebih memilih pasangan hidup pada masa akan datang.

Dia memerlukan seorang pasangan yang sentiasa menyokong dan menyayangi serta menerima anak-anaknya.

“Saya tidak perlu orang yang lemah, saya bukan budak kecil dan saya juga manusia yang mempunyai hati. Saya perlukan pasangan yang boleh menjadi penyokong terbesar untuk saya capai impian.

“Pasangan itu juga perlu menyayangi dan menerima anak-anak saya dan dia juga perlu kuat dan berkuasa seperti saya yang tidak akan cipta drama dalam kehidupan,” katanya.

Natasha mahu pasangannya menyayangi dan menerima anak-anaknya.

Natasha dan Noor Nashriq mend1rikan rumah tangga pada 7 Disember tahun lalu dan ia merupakan perkahwinan kali keempat buatnya.

Pada Oktober tahun lalu, Natasha atau Natasha Liana Hudson mengakui dia sudah bercer4i dengan bekas suami, Carleed Khaza atau Khalid Kamal yang dinikahinya pada April 2012.

Sepanjang enam tahun berkahwin, mereka dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Naeema Kalila dan Faatimah.

Sebelum itu, Natasha pernah berkahwin dengan Mohd. Faiz Mohd. Raih pada 2006 namun rumah tangga mereka hanya bertahan selama empat bulan.

Aktres itu kemudiannya melangsungkan perkahwinan dengan Datuk Shahrin Zahari pada Julai 2007 namun perkahwinan itu bertahan selama dua tahun.

Mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Neesa Helena.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Perkahwinan Penuh Peniipuan Dan Permainan Ment4l” – Natasha Hudson Perlu Selamatkan Diri Daripada Kesengs4raan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*