Pernah Ditudvh ‘Gilaa’, Iqram Dinzly Dilihat Solatkan Jen4zah Mejar Zahir Belakang Menteri…

Siapa yang tidak mengenali pelakon Iqram Dinzly yang sejak kebelakangan ini kerap tampil dengan pemakaian dan juga video-video pel1k di media sosial. Ramai yang beranggapan bahawa dia mengalami masalah ment4l dan cuba mencari perhatian media dengan adegan-adegan an3h di hadapan lensa kamera sebelum dimuat naik ke media sosial.

Dia juga telah dilabel sebagai ‘tidak betvl’ oleh sesetengah netizen hanya kerana penampilannya yang menyer4mkan.

Namun begitu, menerusi satu perkongsian daripada seorang pengguna Twitter, dia telah memuat naik sekeping gambar terbaru Iqram Dinzly semasa menunaikan solat jenaz4h kepada Allahyarham Mejar Zahir Armaya yang juga anak pelawak terkenal, AR Badul.

Menerusi gambar tersebut, jelas sekali terlihat Iqram solat di belakang Menteri Pertahanan Negara semasa jen4zah Allahy4rham disembahyangkan di Kem Wardieburn Kuala Lumpur sebelum jen4zah dibawa ke Tambun,Perak untuk dikebvmi.

Sehubungan dengan muat naik tersebut, rata-rata netizen mulia berdebat mengenai keadaan sebenar Iqram. Walaupun sudah dijelaskan sebelum ini bahawa dirinya normal, namun masih ada yang mendakwa selebriti tersebut kurang sivman.

Walau bagaimanapun, menerusi ruangan komen di posting tersebut, masih ramai yang menyangkal bahawa pelakon yang pernah membintangi drama Dunia Baru ini bermasalah dan menyatakan bahawa dia seorang yang mudah mesra dan normal apabila berhadapan.

Iqram ni baik dan ramah in person…

He’s a nice guy…

Dia tak gil4, cuma mar4h dan kec3wa…

Pagi tu ramai artis yang datang…

He’s nice and friendly person…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: ReenGaston via OMM

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Pernah Ditudvh ‘Gilaa’, Iqram Dinzly Dilihat Solatkan Jen4zah Mejar Zahir Belakang Menteri…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*