“Jijlk pnn aku jumpa EX”- Pertanyaan Bella Astillah Tentang ‘EX’, Ini Komen Win Ditinggalkan

Kini, ramai boleh melihat Bella Astillah mewarnai kaca televisyen kerana dia merupakan salah seorang pelakon drama yang kini menjadi perhatian, Cinta Belum Tamat Tempoh.

Bella juga bergandingan dengan pelakon kacak Fendy Bakry, gandingan mereka dalam drama tersebut tidak dinafikan turut mencuri tumpuan ramai

Dalam pada itu, Bella menerusi Instagram berkongsikan foto mereka bersama dan mengutar4kan pertanyaan berikutan watak mereka bersama.

Apa perasaan korang bila terjumpa ex korang?…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apa perasaan korang bila terjumpa ex korang? Berdebar? Rindu? Benci? Penuh tanda tanya. Megat Haikal muncul semula dan haruskah Qaisara bagi peluang untuk Haikal? . #cintabelumtamattempoh #cbtt #megadrama #migdrama #migonline #Qaisara @fendybakry @bambam_studios @migrdrama @migonline

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Pertanyaan Bella terima pelbagai komen

Bella yang turut memiliki followers 1.7 juta di Instagram membuatkan posting mengenai hal itu mendapat pelbagai komen yang telah ditinggalkan menerusi ruangan komen.

Bagaimanapun, lakonan Bella sebelum ini menerima respon positif ramai meskipun ia merupakan drama pertamanya yang membawa watak utama dalam drama tersebut.

Reaksi ramai

Rata-ratanya turut suka dengan drama lakonan Bella ini, sehingga Bella menerima lebih 4 ratus komen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Bella Astillah

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Jijlk pnn aku jumpa EX”- Pertanyaan Bella Astillah Tentang ‘EX’, Ini Komen Win Ditinggalkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*