Dakw4an Dipeerli Neelofa, Ini reaksi win Sharnaaz

Sedang ha@ngat diperkatakan mengenai rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila, status yang dimuat naik Neelofa mencetuskan tanda tanya netizen seolah menyiindir abang iparnya yang didakwa sebagai kuat berdrama.

Diminta mengulas mengenai dakwaan diperli adik iparnya dan adakah dia individu yang dimaksudkan, Sharnaaz berkata dia tidak tahu mengenai isu siindiran tersebut dan menyifatkan ianya tidak penting.

“Saya tak tahu dan tak penting. Saya tak tahu, mungkin Tom Hanks kot,” katanya ringkas kepada Harian Metro.

Semalam, Neelofa memuat naik status di laman Twitternya beliau telah menonton ‘drama’ paling hebat dan meminta peminat meneka siapakah pelakonnya.

Netizen mula membuat spekulasi bahawa kenyataan-kenyataan itu seakan ditujukan buat Sharnaaz kerana menolak pencer4ian yang diminta Nabila.

Terdahulu, Sharnaaz mengejutkan ramai apabila enggan mencer4ikan isterinya dan mahu menyelamatkan rumah tangga.

Selain tiada persefahaman dan tinggal berasingan sejak Februari 2018, Noor Nabila dalam tuntutan perceraiannya memberikan alasan bahawa Sharnaaz memberi nafkah zahir yang tidak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan.

“Orang have2 mana la cukup RM500” – Noor Nabila Beri Alasan Ingin Ce3rai Kerana Nafkah Sharnaaz bagi

Kecoh kini di media sosial kes penceraian pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila pada pagi tadi. Drama kes pasangan ini bertambah-tambah apabila Sharnaaz pula dilaporkan telah menolak tuntutan cerai daripada isterinya.

Menurut Harian Metro, dalam proses penceraian itu, Jawatankuasa Pendamai (JKP) telah membabitkan anggota keluarga yang rapat dengan pasangan tersebut, bertujuan untuk beri nasihat dan cari jalan penyelesaian.

Malah sebelum ini juga, Sharnaaz yang diwakili peguam ketika ditanya hakim pada 29 Ogos telah menjawab “Ya” sudah melihat tuntutan daripada Noor Nabila, namun tidak bersetuju dengan tuntutan cerai berkenaan.

Nabila beri alasan nafkah zahir yang Sharnaaz bagi tak mencukupi

Agak mengejutkan juga bila laporan memberitahu yang selain dari tiada persefahaman dan sudah tinggal berasingan sejak Februari 2018, Nabila juga memberi alasan yang Sharnaaz bagi nafkah zahir tak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan.Tambah Nabila lagi, Sharnaaz boleh memberi nafkah lebih daripada itu serta segala langkah perdamaian yang dilakukan juga tidak menemui jalan penyelesaian kerana Sharnaaz masih berterusan dengan sikapnya itu.

Malah perbincangan melalui keluarga masih tidak berjaya.

“Lohh 500 aje bio betik” – Netizen

Rata-rata netizen yang membaca kes ini beranggapan nilai RM500 yang diberikan Sharnaaz itu tidak mencukupi tambahan pula gaya hidup Nabila yang ‘have-have’ itu.

 

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : Duniadanakh1r4t.com

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Dakw4an Dipeerli Neelofa, Ini reaksi win Sharnaaz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*