Ini Yang Akan dibuat Oleh Pihak P0lis Setelah Si4satan Kes Nora Anne Selesai

POLIS akan membuat p0st-m0rtem operasi mencari dan menyelamat (SAR) remaja warga Ireland, Nora Anne Quoirin, 15, setelah sias4tan kesnya selesai.

Ketua Polis Negeri Sembilan Datuk Mohamad Mat Yusop berkata demikian ketika ditanya mengenai sama ada kes Nora Anne telah ditutup selepas penemuan m4y4tnya.

Remaja istimewa itu dilap0rkan hilang oleh keluarganya pada 4 Ogos, sehari selepas keluarga itu mendaftar masuk untuk percutian dua minggu di resort The Dusun, Pantai, Negeri Sembilan kira-kira 60 kilometer dari Seremban.

M4y4t remaja itu ditemukan selepas 10 hari dilapor hilang, oleh pasukan sukarelawan yang menyertai operasi SAR, berkeadaan tidak berpak4ian berhampiran anak sungai di kawasan berlurah.

Lokasi penemuan itu sekitar 2.5km dari resortnya dilapor hilang, kawasan yang terletak dalam radius pencarian yang sebelumnya telah beberapa kali dilalui oleh kumpulan anggota (SAR).

Remaja malang itu disahkan meningg4l dunia disebabkan keboc0ran pada usus mungkin akibat kelap4ran dan strees. – BERNAMA

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Ini Yang Akan dibuat Oleh Pihak P0lis Setelah Si4satan Kes Nora Anne Selesai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*