Artis Popular Sanggup Turun Motor Untuk Penuhi Hajat Akak Untuk Berselfie

Bagi mana-mana peminat terhadap dunai hiburan, pastinya mereka mempunyai artis kesayangan mereka sendiri. Sebagaimana ada orang meminati artis Korea, ada pula yang meminati artis Hollywood. Begitu juga di Malaysia. Rata-rata peminat sanggup menghadiri mana-mana majlis yang adanya juga artis kesayangan mereka hanya untuk melihat kelibat artis itu di depan mata dan mahu mengambil gambar bersama.

Jika mereka terjumpa artis kesayangan atau seorang public figure tanpa perancangan khusus, hal itu akan membuatkan mereka gembiara bukan kepalang.Peluang untuk berselfie dan mengambil  gambar bersama pasti akan menjadi kenangan manis buat mereka.

Namun begitu tidak semua artis dan public figure ini suka melayan peminat mereka. Ini terbukti apabila ada ramai netizen mengkritik seseorang artis secara terang kerana sikap sombong mereka yang makin meninggi diri setelah makin popular. Senyuman peminat tidak di balas, di ajak bergambar juga di tolak atas alasan mahu cepat.

Namun bagi seorang wanita ini, dia terserempak dengan artis kesayangannya tanpa sengaja di satu tempat. Artis itu di katakan sudah berada di atas motornya dan sudah mahu bergerak. Namun oleh kerana tidak mahu menghampakan hajat wanita tersebut untuk bergambar, dia sanggup untuk berhenti sebentar untuk turun dari motornya dan membuka topi keledarnya  untuk bergambar.

Siapakah artis itu?Dia rupanya…Tidak semua orang meminati artis tersebut.Namun netizen kebanyakannya memuji sikap rendah diri beliau untuk melayan peminat walaupun  sudah mahu beredar. Nampaknya artis bekenaan masih punya sikap rendah diri walau sudah bergelar artis paling popular di Malaysia.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : ohbulan via Media Ohsem

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Artis Popular Sanggup Turun Motor Untuk Penuhi Hajat Akak Untuk Berselfie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*