“Tiada Bukti Menunjukkan Baginda Adalah Ayah Kepada Bay1 Lelaki Berkenaan” – Peguam

“Tiada Bukti Menunjukkan Baginda Adalah Ayah Kepada Bayi Berkenaan. Keme lut yang melanda rumah tangga Sultan Kelantan dan juga bekas Ratu Cantik Russia Rihana Oksana Petra dilihat sudah pun terl erai apabila peguam kepada Sultan Kelantan bahawa pasangan tersebut sudah berce rai talak tiga.

Tiada Bukti, Bukan putera raja?

Tiada Bukti

Pencer4ian tersebut benar-benar mengejutkan ramai pihak kerana Oksana baru sahaja dilaporkan melahirkan putera sulung mereka yang diberi nama Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra.

Walau bagaimanapun, menerusi Daily Mail, peguam Koh Tien Hua memberitahu bahawa tiada buk ti mengatakan Sultan Kelantan adalah bapa kepada bayi yang dilahirkan Oksana.

Koh Tien Hua, who is representing Sultan Muhammad V of Kelantan, ‘There is no objective evidence as yet as to the biological father of the child.’

Oksana ucap terima kasih pada yang menyokong

Tiada Bukti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir…dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran! Saya masih tidak percaya yang saya menerima bergitu banyak mesej yang baik daripada anda semua. Daripada seluruh pelusuk dunia! Dan sudah tentu saya mahu beritahu kepada semua rakyat Malaysia: anda semua berjiwa besar, kerana menerima dan menyokong saya – seorang wanita dari negara asing dan membesar dengan budaya berbeza. Saya sangat bangga darah Malaysia mengalir dalam anak saya dan saya akan lakukan apa sahaja untuk dia membesar selayaknya dengan kasih anda semua. Dalam hidup saya, saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki. Tetapi anda meyakinkan saya bahawa masih ada kebaikan di dunia ini. Kalaulah saya berpeluang, saya mahu memeluk anda semua dengan kegembiraan . Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur. Semoga Allah memberkati anda semua, kawan-kawanku! P.S. Hari ini genap 2 bulan umur Leon. Terus membesar dan bahagia si cilik duniaku.❤️

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Sebelum ini, Oksana telah memuat naik satu posting mengenai rasa sedihnya dan berterima kasih kepada warganet kerana masih ada yang menyokong dan mengembalikan kekuatan dirinya selepas kontro versi pencer aian tersebut tersebar.

Sudah cer ai…

Tiada Bukti

Beberapa hari lepas, peguam yang mewakili Sultan Kelantan telah mengesahkan lafaz cer4i yang dibuat oleh Sultan Kelantan dan surat cer ai talak tiga itu telah pun diserahkan kepada peguam Oksana.

Menerusi kenyataan tersebut pihak peguam mewakili Sultan Muhammad V, memohon semua pihak supaya menghormati priv asi baginda.

Namun pihak Rihana Oxana Gorbatenko memaklumkan dia tidak pernah mendengar sebarang tal ak dijatuhkan secara bersemuka dengan dirinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The man who really loves his woman will do everything for his beloved one. Love and taking care is the base for strong and healthy relationship. Good husband will always support and be nice with his wife. Always is interested how does she feel and takes care of her, if she is tired. Always 100% keeps his promises. Always takes responsibility for the family and doesn’t put this responsibility on his wife’s shoulders During pregnancy he would give his wife increased attention, gifts and care. Relationship are based on how can people support and understand each other. Family is the result of the work of two people who can give love gratuitously!❤️ Next time I will write about woman… Мужчина, по-настоящему любящий свою женщину, сделает все для своей любимой. Любовь и забота – основа крепких и здоровых отношений. Любящий муж всегда поддержит и будет обходиться бережно со своей женой. Всегда поинтересуется как она себя чувствует и позаботится о ней, если она устала. Всегда, на 100%, сдерживает перед ней свои обещания. Всегда несет ответственность за свою семью и не перекладывает эту ответственность на слабые плечи женщины Во время беременности он будет уделять жене повышенное внимание, дарить подарки и ухаживать. Крепкие отношения строятся на поддержке и понимании друг друга. Семья – это результат работы двух людей, способных даровать любовь безвозмездно.❤️ В следущий раз напишу пост о женщине…

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Daily Mail

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Tiada Bukti Menunjukkan Baginda Adalah Ayah Kepada Bay1 Lelaki Berkenaan” – Peguam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*