4 Perkara Yang Membuat N4fsu Lelaki Tercabar.

Zaman sekarang ni, macam-macam benda yang tak pernah kita terfikir akan berlaku dah pun berlaku. Bukan sekali tapi berkali-kali.

Siapa sangka zaman sekarang datuk boleh terg0da dengan cucu sendiri? Bapa boleh terk4m anak yang lahir dari rahim isteri sendiri? Pak guard yang dulu kita boleh harap, zaman sekarang berani memperk0s4?

Apa mereka tak punya belas ihsan dengan dar4h daging sendiri ke sampai tegar berbuat kej4m sampai macam tu sekali? N4fsu mereka ni dah melampau-lampau ke?

Hinggakan wanita menutup aur4t pun tak terlepas daripada menjadi m4ngsa.

Hakikatnya, semua orang tahu dan faham satu hakikat bahawa lelaki punya n4fsu. Walau hanya satu tapi yang satu ini fokusnya lebih kepada n4fsu s3ksu4l.

Dan sedarkah kita, tanpa kita sedari ramai perempuan cuba mencabar n4fsu lelaki?

Bagaimana?

Saya elok pakai tudung, tutup aur4t dengan lengkap, takkan saya masih menggoda kut!

Betul kita dah sempurnakan penutupan aur4t kita. Pakaian longgar,labuh, tak tipis, pakai stokin, tudung menutup dada. Tapi di luar sedar, mungkin kita telah melakukan benda-benda ini :

1. Tunduk

Tunduk pun salah?

Tak, tunduk ini cuma jadi salah bila kita berdiri kemudian nak mencapai benda di lantai. Kita pun tak melutut atas lantai, terus capai benda tu. Nah, tak disedari kita dah membiarkan bahagian pung gung terdedah untuk dilihat oleh lelaki.

Mencabar n4fsu tak?

Ya, tiap inci tubuh wanita terlalu indah di mata lelaki.

2. Lirikan mata juga mencetuskan n4fsu lelaki

Lebih senang lagi, menjeling. Lagi-lagi yang saja buat lirikan mata manja, mengg0da dan minta perhatian.

Percayalah, lelaki boleh tercabar dengan hanya lirikan dan jelingan wanita. Bagi kita mungkin biasa, bagi mereka ini sangat s3ksi dan mengg0da.

3. Lengg0k Badan

Tahukah kita, cara kita berjalan pun boleh membuat n4fsu lelaki tercabar?

Ini pengalaman saya bila seorang lelaki yang duduk berhampiran melihat seorang gadis berjalan ala catwalk (bagi saya itu cara dia berjalan semula jadi), mengatakan caranya berjalan sangat menarik perhatian.

See?

4. Menc4bar n4fsu lelaki dengan senyuman

Alamak, senyum pun salah juga?

Pernah dengar kata-kata ‘dari mata turun ke hati’ ? Ini bukan sekadar kata-kata biasa tapi betul-betul terjadi.

Seperti yang saya katakan tadi, tak ada bahagian tubuh wanita yang tak indah di mata lelaki. Apalagi bila bercakap soal bibir.

Habis tu, kena tunjuk muka teganglah supaya lelaki tak terg0da?

Mestilah tak. Senyum kan sedekah tapi senyumlah dengan cara yang betul. Depan lelaki ajnabi, senyum nipis cukuplah. Kita boleh bezakan senyum mesra, manis, tawar dan nipis kan?

Senyum mesra dan manis tu, sila simpan dan tayangkan pada suami dan anak saja.

Mungkin kita menge luh. Lelaki ni tak habis-habis dengan n4fsu. Betullah. Tapi takkan kita mahu biarkan ia terus berleluasa?

Ayuh jadi sebahagian cara mengurangkan n4fsu lelaki dengan cara berhenti menc4barnya. Insyaallah, mudah-mudahan kita termasuk dalam golongan yang dilindungi Allah swt. Aamiin.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Myinfomaya

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "4 Perkara Yang Membuat N4fsu Lelaki Tercabar."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*